Innomotics

Siemens moottorit on nyt Innomotics. Tuotteemme ovat saatavilla partneriverkostomme kautta. NotraTek toimii paikallisena palvelevana moottoripartnerina.

Siemensin yli 150 vuotta kestänyt perinteikäs moottoriosaaminen siirtyy Innomotics -nimen alle ja toiminta jatkuu edelleen vahvana. Innomoticsin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan parantamaan tuotannon tehokkuutta, säästämään energiaa ja vähentämään päästöjä sekä huolehtimaan asiakkaiden tuotannon ylläpidosta. Innomotics toimii maailmanlaajuisesti noin 50 maassa ja yli 15000 ammattilaisen voimin.

Innomotics faktoja

Siemens moottorit on nyt Innomotics

vuotta jatkuvaa moottorien innovointia ja asennusta
0 +
työntekijää
0 +
miljardin liikevaihto
0

TOP 3 hyödyt asiakkaalle

NotraTek moottoripartnerina

NotraTek moottoripartnerina

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt moottorien muutostyöt
Laaja ja monipuolinen moottoritarjonta- ja palvelu
Laakerit ja muut varaosat läheltä
Nopeat toimitukset

Innomotics partnerina NotraTek pystyy hoitamaan kattavaa kokonaispalvelua asiakkaalle. Siihen kuuluu muun muassa suunnittelu- ja tekninen tuki, huolto, asennukset, linjaukset, käyttöönotot, mekaaniset ja sähköiset asennukset, kaapelikytkennät, vianselvitykset sekä moottorien muutostyöt asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Mikäli haluat panostaa ennakointiin, niin tee kanssamme huolto- ja käynnissäpitosopimus.

Moottorivarastomme takaa nopeat toimitukset. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat pienjännitemoottorit ja vaihdemoottori. Innomoticsin tuotevalikoima laajentaa tarjontaa myös suurjännitemoottoreihin ja keskijännitekäyttöihin.